Wijzigen van NAW-gegevens

 

Indien uw mailadres, telefoonnummer of adresgegevens wijzigen, is het noodzakelijk dat u ons daarvan op de hoogte brengt, zodat wij u altijd op de juiste wijze kunnen bereiken.

U dient via Magister voor Ouders zelf uw mailadres en telefoonnummer wijzigen. 

De gebruikersnaam en wachtwoord worden aan nieuwe leerlingen en ouders éénmalig verstrekt door de school. Hiermee kunt u in Magister inloggen, via https://tvo-rotterdam.magister.net. Bent u uw wachtwoord kwijt, of vergeten? neem hiervoor dan contact op met de leerlingadministratie. 

Als u succesvol bent ingelogd, kunt u, door op het tandwieltje rechts naast uw naam te klikken, een overzicht opvragen van uw contactgegevens. Links in beeld staan uw emailadres en telefoonnummer. U kunt te allen tijde aanpassingen in deze velden maken door in het veld te klikken met uw linkermuisknop en vervolgens de juiste gegevens in te voeren. Door een druk op de knop "Contactgegevens opslaan" slaat u deze wijziging op. Het emailadres dat u in dit veld ziet, wordt gebruikt indien u op de hierboven genoemde "wachtwoord vergeten" knop drukt.


NAW-gegevens worden in het rechter deelvenster getoond. Deze kunt u niet zelf wijzigen. Dit kunt u
alleen door de leerlingadministratie van de locatie laten doen.
Dit zijn respectievelijk Renata Statz (Prinsenlaan), Fransien Rijndertse (vmbo met Sport & Dans) en Asha Adhien-Bhaggan (Nieuwerkerk).

Als u uw Magister-gebruikersnaam kwijt bent, kunt u contact opnemen met de leerlingadministratie van de locatie.
Zie bovenstaand, met als uitzondering locatie Prinsenlaan, u kunt met deze vraag contact opnemen met Patricia Steen.

 

Op het ouderportaal kunt u ook inloggen en alle gegevens van uw kind inzien, dus bijvoorbeeld het rooster, absentie, cijfers, maar ook aan u verstuurde berichten, facturen etc.
Het ouderportaal is gekoppeld aan Magister, waarbij Magister leidend is. 
Wijzigingen dienen derhalve in Magister te worden doorgevoerd. Het ouderportaal zal na synchronisatie, dit gebeurt 's nachts, ook weer up-to-date zijn.
Als ouders hun inloggegevens van het ouderportaal kwijt zijn, kunnen ze via de leerlingadministratie hun gegevens opvragen (zie bovenstaand). Uitzondering hierop is de locatie Prinsenlaan, neem hiervoor contact op met Wilna Happel.