Highschool boksen

Sinds een aantal jaar kun je je bij ons, naast je reguliere schoolwerk, ook flink uitleven in de ring bij onze Highschool Boksen.

Deze Highschool wordt gegeven bij boksschool Van 't Hof. Deze boksschool staat aan de abolute top van boksscholen in Nederland en heeft al meerdere (olympische) talenten afgeleverd. De trainingen worden verzorgd door toptrainers van Rotterdam Boxing, onder leiding van Ton Dunk jr. Hieronder stelt Delano James zich voor. Deze trainers weten binnen- en buiten de boksring een omgeving te creëren waarin iedere bokser zijn/haar persoonlijke talenten optimaal kan ontwikkelen. En wie weet, laat je wel genoeg talent en ontwikkeling zien om door te stromen naar het Talentteam van Rotterdam Boxing.

Délano James is een absolute topper binnen de Rotterdamse bokswereld. Hij is (pas) 30 jaar, maar nu al viervoudig Nederlands kampioen. Daarnaast is Délano lid van het Nederlands boksteam. Sinds 2003 is hij werkzaam als talenttrainer bij Rotterdam Boxing.

Je traint 4 lesuren per week in je Highschool profiel. Omdat je veel extra traint, leer je veel. Daar heb je bij je eigen vereniging natuurlijk veel plezier van!

Op vmbo basis/kader/mavo niveau wordt Highschool Boksen aangeboden in klas 1 en 2. Op havo/vwo niveau kan ook in klas 3 dit Higshchool profiel nog 2 lesuren per week gevolgd worden

Kosten
Wat goed is om te weten, is dat er voor school extra kosten verbonden zijn aan dit profiel. Je moet dan denken aan: de huur van faciliteiten, maar ook de kosten van de trainer en sportkleding. Van ouders vragen wij daarom een jaarlijkse vrijwillige bijdrage van € 200,- (€150,- in klas 3)

Wil je informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met de Highschool coördinator:
Dhr. Hesseling, email: highschool@thorbecke-talentschool.nl.

Testdagen
Voor dit highschoolprofiel moet je wel een test doen, deze vindt meestal plaats in februari, dus voordat je inschrijft op school. Op deze dag wordt door de trainer gekeken of je het niveau van de highschoollessen aan zou kunnen, maar vooral of je jezelf coachbaar opstelt en laat zien dat je graag beter wilt worden in jouw sport.

Je kunt je aanmelden voor deze testdag via de groep 8-website (meestal vanaf half/eind november tot vlak voor de testdag).